Levering

Normalt har du varene på postkontoret 3-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Ved bestilling av dekk / felg som er bestillingsvare, kan det ta fra 10-14 virkedager (4-6 uker på varer fra USA).

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.
 
Dekk og felg leveres normalt sett med Bring. De vil kontakte deg rundt en halvtime til en time før utlevering hvis du velger levering til privatadresse hjem på døren (Frakt dekk / felg (OBS - TIL PRIVAT ADRESSE). Det kan være lurt å sette leveringsadresse til din arbeidsplass (Frakt dekk / felg (OBS: TIL FIRMA ADRESSEfor å sikre at du er til stede ved mottak. Levering firmaadresse er også noe rimeligere.

Betaling

Velger du Klarna som betalingsmåte, så blir ingen penger betalt til oss før vi sender varene. Det er i øyeblikket vi lager adresselappene til forsendelsen (sender varen til deg) hvor betalingen blir utført.